Kvalitet

För oss är kvalité viktigt - så ni kan återuppleva ert ögonblick om och om igen.

Trygghet

Vi är flexibla och ni kan med trygghet lämna över ert uppdrag till oss - låt oss sköta resten.

Prisvärt

Hos oss får du en av marknadens bästa priser utan att tumma på kvalitén.

Vi är två vänner som har erfarenhet och jobbar inom streaming och TV-produktioner. När covid-19 slog ner som en bomb 2020 insåg vi att livet runt oss inte stannade. Bröllop i vår närhet ställdes in, uteblivna begravningar och festligheter sköts upp. När två nära vänner bestämde sig för att detta inte ska stoppa deras kärlek och lyckliga dag, så ställde vi upp! Drop-in bröllopet var bokat, vi arrangerade hemsida, introfilmer, live-stream av vigseln som nära och kära kunde delta på från jordens alla hörn.
Trots avstånd så kunde alla närvara och kärleksfesten digitalt blev ett faktum!

 

Zijad Begic, grundare och streamingansvarig:
Till vardags jobbar Zijad som streamingarkitekt och expert på livesändningar på ett av Europas största mediahus. Med erfarenheter från både Viaplay, SF, Telia, C More och TV4 så är ni i säkra händer när det kommer till ögonblicket ni vill fånga. Att få bästa möjliga kvalité på en sändning är hans passion och expertis.

 

Mathias Melin, grundare och kameraman:
Till vardags jobbar Mathias som kameraman på några av Sveriges mest kända tv-produktioner, alltifrån Farmen, Robinson, Halv åtta hos mig – ja listan kan göras lång. Med hans brinnande intresse för teknik och detaljer så säkerställer han att på er dag, fångas varje ögonblick.