Hur går det till?

Offert

Livestory återommer med offert.

Möte

Livestory bjuder in till ett digitalt möte, vi går igenom paketet och praktiska detaljer.

Livestory på plats

Livestory är på plats ca 1 - 1,5 timme innan evenemang.

Leverans

Vi återkopplar med inspelat material och eventuella andra önskemål.

För att göra en bokningsförfrågan börjar ni med att trycka på “Boka” under det önskade paketet. För att se vilka paket vi kan erbjuda klicka här. Fyll kontaktformuläret med era uppgifter. Fyll gärna på med info kring ert evenemang, till exempel:

  • Typ av evenemang
  • Ort för evenemang
  • Typ av lokal
  • Övrig viktigt information eller frågor

Livestory återkommer via mail med en offert som ni i lugn och ro kan gå igenom. I samma mail ligger ett förslag till en digital mötestid. Mötet ger oss möjlighet att tillsammans gå igenom era tankar och visioner inför den viktiga dagen. Ni får såklart också tid att lyfta era frågor och funderingar. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga.

Ni kan såklart bekräfta er bokning redan under mötet men behöver ni lite extra betänketid återkommer ni via mail eller telefon. Därefter är er bokning bekräftad och vi börjar planera och säkerställa detaljer inför er speciella dag. Vi på livestory tar kontakt med den ansvarige för lokalen och ser till att lösa alla praktiska bitar. Detta för att underlätta för er och att ni inte ska behöva tänka på ytterligare detaljer.